Kommande evenemang

Fredagen 26/8 kl: 18:00

Köp din biljett vid grind eller via tickster. Följ länken under bilden


Äntligen Dans i Parken!!!
18-årsgräns

Entré 200kr (inkl. kaffe & frallehalva i pausen)

Kom och dansa till fantastiska Fernandoz.

Grindarna öppnas 19:00.

Serveringstält med Öl & Vin rättigheter.

För den hungrige finns grillad korv och hamburgare att köpa.


Måndagen 26/9 kl 17:00

Köp din biljett via Tickster. Följ länken under bilden
https://www.tickster.com/sv/events/fex768k881r4d5nApan Totte går bananas i denna tokroliga föreställning, och visar att Zillah är en buktalare i världsklass. Både stora och små fascineras av hur den kaxiga schimpansen kan verka så levande och mänsklig. Zillah och Totte firar 15 år som artister. De slog igenom och vann stort när de deltog i TV-programmet Talang på TV4. Efter föreställningen skriver Zillah & Totte autografer och säljer merchandise.Kiosk finns.


Entré: 115kr/person, 380kr/Familj (2vuxna+2barn), 0kr/barn upp till 2år (måste bokas).


Köp din biljett på Tickster. Info: 0734-479568

Arr: Bromölla Folkets HusLördagen 29/10 kl: 18:00

Helkväll På Folkets Hus

Köp biljett via Tickster. Se länken under bilden

Vi börjar kvällen med en varm, humoristisk och insiktsfull humorshow av ”Buskisprinsen” Lars Classon. (Lars är son till den kända buskisartisten Krister Classon från Duon Stefan och Krister. De har också haft ett samarbete som lett till en Guldmasken-nominering 2008)
Efter föreställningen serveras mat från Bromöllas populära Krog no2, 1 öl el 1 glas vin ingår i entrépriset som är 495kr/pers. När den goda maten är uppäten tar det lokala coverbandet B.A.R.K över scenen.
Bar med fullständiga rättigheter. Biljetter köps viaTickster.com
Åldersgräns 25 år.
Insläpp kl 17:00

Söndagen 20/11 Kl. 13:00

Melodinosaauriefestivalen

Biljetter köps via Tickster. följ länken under bilden


Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits när Pappa Kapsyl blandar musik, humor och interaktivitet i en härlig show. Räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk när publiken röstar fram vinnarlåten. Pappa Kapsyl är en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare. Målgruppen är 4 år och uppåt. Detta är en fantastisk show med högt tempo så därför har vi valt att sätta den nedre åldersgränsen på 3 år. Efter konserten skrivs autografer och säljs merchandise. Kiosk finns och är öppen 1 timme före skowens början och igen efter showens slut.